Kapcsolattartó neve – Persoana de contact:
Mocanu Alina
Cím – Adresa:
București, Sos. Mihai Bravu nr. 55B, sec. 2
Telefon:
+40 723 698 927
E-mail:
office@rigasexpert.eu
Web:
http://www.rigasexpert.eu/

[ultimate_google_map lat=”45.9200011″ lng=”22.7771096″ zoom=”15″ scrollwheel=”disable” top_margin=”none” gmap_margin=”margin-top:0px;” gmap_padding=”padding-top:0px;”][/ultimate_google_map]

 Societatea RIGAS EXPERT SRL este o societate cu capital privat integral romanesc, infiintata in anul 2015, cu sediul in sector 3, Bucuresti.
Obiectul de activitate al societatii noastre este consultanta, indrumare si asistenta operationala pentru firme si alte organizatii pe probleme de management, prestarea serviciilor de contabilitate, audit financiar, expertize contabile, consultanta in domeniul fiscal.
Lucrarile executate de societatea noastra sunt de inalta tinuta profesionala, calitatea acestora fiind asigurata de o echipa de specialisti cu studii superioare, experti contabili cu experienta in domeniul fiscal si financiar-contabil.
Echipa societatii este la curent cu noutatile in domeniul activitatii pe care o desfasoara, urmarind solutionarea optima la problemele clientilor sai si creand posibilitatea acestora de a-si aloca mai mult timp dezvoltarii activitatii proprii.
Clientii pe care ii avem in portofoliu sunt societati mici si mijlocii cu capital privat romanesc si/sau strain (SRL, SRL-d, ONG, PFA. Acestia isi desfasoara activitatea in domenii diverse, cum ar fi: comert, productie, servicii, dezvoltare software, consultanta etc.
Serviciile noastre sunt diversificate, cuprinzand: evidenta financiar-contabila, resurse umane, audit financiar, management financiar-contabil, asistenta in relatia cu institutiile statului, infiintari societati, traduceri legalizate cu Apostila HAGA.
Echipa noastra este formata din experti contabili cu experienta in domeniul financiar-contabil si fiscal, care lucreaza in concordanta cu legislatia in vigoare si la standarde inalte, fiind capabili sa faca fata exigentelor actuale.
Obiectivul nostru este de a excela in domeniul de activitate desfasurat, prin satisfacerea nevoilor clientilor cu promptitudine, seriozitate siprofesionalism. In acelasi timp, urmarim pastrarea unui echilibru calitate – pret in concordanta cu prestarea unor servicii de inalta tinuta profesionala.
Serviciile noastre se adreseaza cu preponderenta întreprinderilor mici si mijlocii (IMM-uri) cu diferite obiecte de activitate: comert, prestari servicii, productie, constructii, precum si organizatiilor non-profit (asociatii, fundatii).

[ultimate_spacer height=”65″]