Kapcsolattartó neve – Persoana de contact:
Cristina Alexandrescu
Cím – Adresa:
Timișoara, str. Arieș, nr. 19, etaj 2, cam. 206, jud. Timiș
Telefon:
+40 767 569 067
E-mail:
office@ro-tax.ro
Web:
http://www.ro-tax.ro

[ultimate_google_map lat=”45.7410626″ lng=”21.2377347″ zoom=”15″ scrollwheel=”disable” top_margin=”none” gmap_margin=”margin-top:0px;” gmap_padding=”padding-top:0px;”][/ultimate_google_map]

    Cabinetul individual de consultanță fiscală și contabilitate Cristina Alexandrescu, membru al Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România și al Camerei onsultanților Fiscali, a luat ființă în anul 2015, acordând asistență preponderent afacerilor aflate în faza de inițiere. Fie că vorbim de „startup business” sau de „freelanceri”, debutanții în afaceri sunt cei mai vulnerabili în fața riscurilor, cauzele fiind, cel mai adesea, lipsa de experiență și lipsa de asistență de specialitate.

Încurajarea startup-urilor prin politici specifice a condus , in ultimii ani, la dezvoltarea acestora și la apariția pe piață a unui număr tot mai mare de idei noi și fezabile de afaceri care, odata puse în practică de către inițiatorii lor, au ajutat la crearea de noi produse, de noi locuri de muncă și continuă să contribuie la dezvoltarea economică, în ciuda unor bariere impuse de legiuitor prin cadrul normativ actual. Cu 9 ani de experieță în contabilitate și consultanță fiscală, oferim servicii de înaltă calitate și suportul necesar întreprinderilor pentru a evita consecințele negative ce apar în urma neaplicării sau a aplicării defectuoase a legislației contabile și fiscale, în contextul în care lipsa de predictibilitate a cadrului normativ continuă să reprezinte o problemă importantă a sistemului fiscal românesc.

Clienții noștri desfășoară activități de producție, comerț, prestări servicii în cele mai variate domenii și sunt societăți comerciale, persoane fizice autorizate/profesii liberale sau persoane juridice fără scop patrimonial. Portofoliul nostru include serviciile profesionale de contabilitate, consultanță fiscală, servicii juridice, administrare de resurse umane și salarizare de personal. Daca ați pornit sau dacă intenționați să porniți o afacere, suntem încântați să vă oferim întreg suportul nostru. Dacă ați pornit de ceva timp o afacere și considerați că aveți nevoie de serviciile noastre, nu ezitați să folosiți datele noastre de contact. Chiar dacă dedicăm activitatea startup-urilor, nu înseamnă că vă vom neglija, sau că nu vom depune întreg efortul pentru ca dvs. să beneficiați de cele mai bune servicii. Dacă citiți această descriere doar din curiozitate, ne puteți contacta pentru a fi la curent cu ultimele noutăți. Serviciile noastre nu includ doar ținerea contabilității, ci și furnizarea asistenței pe perioade efectuării inventarierii, asistență la implementarea soluțiilor software pentru gestiune, misiuni de cenzorat și supraveghere a contabilității. Pentru că suntem conștienți de importanța problemelor fiscale asupra tuturor tipurilor de afaceri, puteți conta pe servicii de consultanță fiscală în următoarele domenii: impozit pe venit, TVA, impozite cu reținere la sursă, impozite și taxe locale, contribuții sociale, declarații fiscale, tax due diligence, diverse tipuri de asistență fiscală, expertize fiscale.

Cabinetul nostru furnizeazp asistență pentru înregistrarea și autorizarea societăților și a persoanelor fizice, dar și pentru înregistrarea modificărilor acestora. La cerere, putem intermedia servicii juridice, servicii de traduceri ori notariale, putem furniza servicii de secretariat, putem efectua plăți și menține relația cu instituțiile de credit. De asemenea, putem asigura servicii externalizate de management și administrare afacerii pentru investitori români și străini și, în cazul în care există interes pentru preluarea altei afaceri, putem oferi suport prin furnizarea serviciilor de due diligence. Lucrul cu oameni vine însoțit de multe dificultăți și de aceea este foarte importantă siguranța ambelor părți. De aceea, furnizăm asistență în domeniul legislației muncii, servicii de salarizare și administrarea documentelor de personal.

Pentru descrierea completă a serviciilor noastre, vă rugăm să accesați www.ro-tax.ro.

Vă mulțumim!

 

[ultimate_spacer height=”65″]